DRUŠTVO RAZNO VESTI

Održana Izborna skupština Sporstkog saveza opštine Kovačica: Polemika zašto se lokalnim klubovima naplaćuje korišćenje školskih sportskih hala

Na Izbornoj skupštini Sportskog saveza opštine Kovačica održanoj 16. januara u Kovačici za novog predsednika izabran je dosadašnji čelnik Jan Cicka, inače sekretar FSO Kovačica – Opovo.

Za novog potpredsednika Upravnog odbora je izabran Šandor Matanović iz STK „Spartak“ Debeljača a novi članovi UO su i Aleksandra Kalmar iz Karate kluba „Spartak“ Debeljača, Predrag Perović iz FSO Kovačica – Opovo, Jan Cicka iz TK „Kovačica“ Kovačica, Aleksandar Simić – većnik za sport u našoj opštini, Dragan Vukelić iz Karate kluba „Kovačica“ Kovačica, Ðula Mohači iz Kuglaškog kluba „Spartak“ Debeljača i Emanuel Lupulesku iz STK „Unirea“ Uzdin.

Novi predsednik Nadzornog odbora je Božidar Kračunov iz ŠK „Kovačica“ Kovačica a članovi su Marija Boboš iz Karate kluba „Dolina“ Padina, kao i Vladimir Georgijevski iz ORK „Crepaja“ Crepaja.

Na sednici je bilo prisutno 16 od 29 predstavnika klubova koji funkcionišu na teritoriji naše opštine. Sve odluke donete su jednoglasno.

Najviše polemike pod tačkom razno izazvala je tema korišćenja sportske hale i fiskulturnih sala u školama. Zvaničan stav po tom pitanju doneće Upravni odbor na prvoj sednici.

Izvor Južni Banat

5,630 Pregleda, 3 danas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *