DRUŠTVO VESTI

Završena rekonstrukcija NIS-ove pumpe u Kovačici (FOTO)

Nova NIS Petrol benzinska stanica u Kovačici rekonstruisana je u skladu sa poslednjim evropskim tehnološkim, bezbednosnim i ekološkim standardima.

Reč je o modernizovanom maloprodajnom objektu kompanije NIS koji osim goriva vrhunskog kvaliteta kao i bogatog dopunskog asortimana posle rekonstrukcije poseduje proširenu pistu i povećan broj najnovijih multipleks točionih aparata.


Modernizacija NIS Petrol benzinske stanice u Kovačici osim modernog izgleda doprinela je većoj protočnosti kao i mogućnosti usluživanja većeg broja potrošača.

Na novoj NIS Petrol benzinskoj stanici u Kovačici kupcima su na raspolaganju visokokvalitetni derivati evro 5 kvaliteta – Evro dizel, Evro premijum BMB 95, Gasno ulje 0,1, a deo ponude je i premijum dizel gorivo G-Drive Diesel kompanije NIS, kao i TNG unapređenog kvaliteta iz Rafinerije nafte Pančevo. Nova NIS Petrol benzinska stanica u Kovačici raspolaže modernim ambijentom koji pruža bogat izbor robe široke potrošnje, visok nivo usluge, kao i novi kafe-korner u kojem potrošači mogu uživati u kvalitetnoj italijanskoj kafi.


Na NIS Petrol benzinskoj stanici u Kovačici dostupan je i program lojalnosti “Sa nama na putu” koji potrošačima omogućava sakupljanje bonus poena, koje mogu iskoristiti za umenjene nekog od narednih računa.

ZA VEĆU UŠTEDU: Bolji kvalitet tečnog naftnog gasa iz Rafinerije nafte Pančevo

Nova NIS Petrol benzinska stanica u Kovačici rekonstruisana je u okviru modernizacije maloprodajne mreže kompanije. NIS, koji raspolaže najvećom maloprodajnom mrežom naftnih derivata u Srbiji, nastavlja modernizaciju benzinskih stanica, čiji razvoj ostaje jedan od prioritetnih pravaca u poslovanju kompanije.


Savremeni maloprodajni objekti kompanije NIS nude visokokvalitetne derivate evro pet kvaliteta proizvedene u Rafineriji nafte Pančevo, kao i širok spektar proizvoda iz dopunskog asortimana.”

Izvor Južni Banat

6,586 Pregleda, 5 danas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *